Start Historik Ladda ner Topplista

Kom igång med Falldown3D

Falldown3D är kanske det enklaste spelet att komma igång med, det är bara att ladda hem filen (Falldown3D.zip), packa upp den och köra den. Tyvärr finns bara spelet på engelska, men det är inte särskillt mycket att läsa i det.
När du först startar spelet ser du ett fönster med en tom topplista. Klicka på inställnings-knappen för att ändra inställningarna, det är inte mycket att förklara om dem, om inte annat, testa! Knappen Clear återställer inställningarna eller suddar ut alla highscores, beroende på vilket som visas. Du stryr din kub med piltangenterna och målet är att inte bli klämd mot taket genom att falla ner igenom hålen.

För att spela online (sedan version 1.0.0) så klickar du på knappen online och sedan loggar du in med ditt konto på denna sidan, samma användarnamn och samma lösenord. När du har loggat in kommer du tillbaka till den vanliga skärmen, och du märker ingen större skilnad annat än att det är online-topplistan som visas i stället för din egen. Skillnaden när du är inloggad är att inställnings-knappen inte tar dig till den vanliga menyn, utan den tar dig till ett nytt fönster där du kan välja svårghetsgrad. Notera att topplistan som visas beror på vilken svårighet du har valt. Om du vill logga ut igen klicka på knappen online och sedan på Log off.
Du kan se hela topplistan (inte bara de 10 första) genom att klicka på Topplista i menyn.

© Filip Strömbäck 2010